Topbillede med græs gif

Velkommen til furesoe.dk

I Furesø er hjemmesiden motor for et større brug af digitale selvbetjeningsløsninger i kommunen. Den skal være den første og primære indgang til kommunen for borgere, erhvervsliv og andre interessenter. Og så skal siden tage udgangspunkt i borgernes og erhvervsdrivendes situation og understøtte et højt informationsniveau til alle målgrupper.

En online genvej til svar på spørgsmål

Furesø Kommune har et ansvar for, at furesoe.dk er tilgængelig for alle, sådan at alle borgere kan betjene sig selv gennem de selvbetjeningsmuligheder kommunen stiller til rådighed. Derfor kan furesoe.dk og institutionshjemmesider med efternavnet .furesoe.dk læses optimalt på alle enheder - dvs. uanset om de tilgår siderne fra en mobil, tablet eller pc.

Sådan bruger du forsiden

 • Logo: Furesø Kommunes logo følger med dig rundt på hjemmesiden, og du kan altid vende tilbage til forsiden ved at klikke på logoet.
 • Servicemenu (øverst til højre): Her finder du en række tilbud til dig som bruger af hjemmesiden, du kan fx oprette af abonnement, få det fulde overblik over hjemmesidens indhold mv.
 • Topmenu: Her vises de fire hovedområder, som vi har valgt at sortere vores indhold under. Du kan se underemnerne ved at placere musens pil over et af hovedområderne.
 • Situationsbestemte indgange: Tre bokse på forsiden (Borger, Erhverv og Kommunen), der gør det nemt at finde sig selv i det store indhold. De forskellige links i boksene udskiftes løbende i takt med brugernes behov.
 • Søgning: I søgefeltet kan du frit søge efter indhold på hele hjemmesiden.

 

Hent vores postkort med intro til furesoe.dk

Indholdssider med masser af information

En indholdsside er de sider på hjemmesiden, hvor du finder du den konkrete information om det emne, du efterspørger.

 • Indholdet / teksten: Udgør fundamentet for hjemmesiden. Her får du den specifikke og målrettede information, der afspejler de forskellige områder og servicetilbud.
 • Print og tip en ven: Øverst på hver indholdsside finder du en række ikoner, der giver dig mulighed for at printe siden, tippe en ven om siden, gøre teksten større eller mindre, få siden læst op og så kan du dele den på Facebook, Myspace, Twitter og rigtig mange andre steder.
 • Opdatering: Nederst på siden fortæller vi dig altid, hvornår siden sidst blev opdateret.
 • Genveje: I højre side gør vi en del ud af at give dig links til yderligere information – enten som tekstlinks eller som bannere.
 • Kontaktinformation: På alle vores sider finder du en boks med kontaktinformationer og et link til Krak, der viser afdelingens fysiske beliggenhed.
 • Relevante filer: Er der tilknyttet dokumenter til siden, finder du det nederst under overskriften ’Relevante filer’
 • Venstremenu: Du kan naturligvis hele tiden se, hvor på hjemmesiden du befinder dig via venstremenuen og ’brødkrummestien’ over indholdet. 

Sidst opdateret 04. juli 2014

Kontakt

Kommunikation

Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 4012

E-mail os med pressehenvendelser etc.

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Relevante links