Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Alle måneder 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Fortsat afbrændingsforbud i Furesø

14. august 2018
Trods de sidste dages nedbør gælder afbrændingsforbuddet stadig. Frederiksborg Brand og Redning er i løbende dialog med blandt andre Naturstyrelsen og følger DMIs tørkeindeks, der stadig viser forhøjet risiko i vores område.

Hvad skal furesoe.dk gøre for dig?

07. august 2018
I Furesø Kommune skal vi i gang med at forny furesoe.dk.

Kender du en kulturel iværksætter?

07. august 2018
Kender du en ildsjæl, som har gjort en særlig indsats for kulturlivet i Furesø Kommune til glæde for andre borgere? Så vil vi gerne høre om det.

Hvad mener du om den kommende integrationspolitik?

07. august 2018
Forslag til integrationspolitik 2018-2021 er i høring frem til den 28. august 2018.

Hvem fortjener Furesø Integrationspris 2018?

06. august 2018
Kender du en ildsjæl, som gør en særlig indsats for integrationen i Furesø Kommune? Så vil vi gerne høre om det.

Få en gratis rundvisning i Sløjfen, Furesøs Rådhus

31. juli 2018
Hvordan ser et moderne og bæredygtigt rådhus ud? Det er Sløjfen - Furesø Rådhus, et rigtig godt bud på. Vi står klar til at give en guidet tour den første torsdag i hver måned kl. 16.30. Næste gang er torsdag den 2. august. Meld jer til på furesoe@furesoe.dk.

Statsadvokaten anker Farumgård-sagen

05. juli 2018
Mens Statsadvokaten nu indleder en ankesag i Østre Landsret mod Farumgårds ejer, samler kommunen juridisk dokumentation for, at byrettens afgørelse var truffet på et ufuldstændigt grundlag.

Kæmpe orienteringsfest finder vej til Furesø

02. juli 2018
Fra 6.-13. juli bliver Furesø omdrejningspunkt for mere end 4.000 løbere fra 45 nationer, når Farum Arena er stævnecenter for verdensmesterskaberne i orienteringsløb (WMOC).

Forældresamarbejde på skoleskemaet

30. juni 2018
Er det sikkert at sende mit lille barn i svømmehallen med skolen? På tur? Hvordan læser jeg en dagsorden til et forældremøde, når jeg ikke kan smide papiret i google translate? Hvordan kommer jeg på intranettet? Hvorfor indkalder de mig hele tiden til møde, er der problemer med mit barn? Spørgsmålene kan være mange, når man er ny i Danmark – og måske er man nervøs for at være til besvær.

Karen fik sin plads i Furesø

29. juni 2018
Torsdag blev den ny-renoverede plads mellem Bybækskolen og Svanepunktet i Farum Midtpunkt indviet. Fremover hedder pladsen Karens Plads, da den lokale kulturpersonlighed og græsrod Karen Palsgaard lægger navn til pladsen.

Stavnsholtskolen og FCN styrker samarbejdet for pigetalenter

29. juni 2018
Stavnsholtskolen og FCN styrker fra næste skoleår samarbejdet omkring deres pigefodboldtalenter. Fra næste år træner de ligesom drengetalenterne fodbold to morgener om ugen.

Lektie- og sprogcaféen holder sommerferie

28. juni 2018
Lektie- og sprogcaféen på Farum Bibliotek holder sommerferie. Vi er tilbage igen onsdag den 15. august.

Kildehuset flytter

28. juni 2018
Et flertal i Furesø Byråd besluttede onsdag aften at pege på den tidligere FFO-bygning, Bifrost, ved Solvangskolen som nye rammer for daginstitutionen Kildehuset.

Trafikstøjen får fuldt fokus

25. juni 2018
Hvad kan vi gøre for at nedbringe trafikstøjen i Furesø? Hvor er problemerne størst? Og hvordan kan løsningerne finansieres? Et nyt udvalg om trafikstøj har netop indledt jagten efter svar.

P-skiltene ved indkørslen til Værløse Bymidte er gået i udu

22. juni 2018
De skilte, der viser antallet af ledige og optagede parkeringspladser ved indkørslen til Værløse bymidte er ude af drift i øjeblikket.

Renovering af bro på Bistrupvej

22. juni 2018
Fra den 27. juni renoverer vi broen på Bistrupvej mellem Frederiksborgvej og Hillerødmotorvejen.

Kan du finde rundt i din egen by? By-orienteringsløb for alle i Værløse Bymidte den 30. juni

20. juni 2018
Har du lyst til at prøve kræfter med en sport, som både træner dit hjerte og din hjerne, og hvor hele familien kan være med? Så har du nu muligheden for at deltage i et anderledes by-orienteringsløb i Værløse Bymidte.

Er haven vokset dig over hovedet?

19. juni 2018
Så kan du få hentet komposterbart haveaffald fra din private ejendom i Furesø Kommune.

Frifindelse for lukning af sti langs Farum Sø

18. juni 2018
Lyngby Ret har mandag den 11. juni behandlet politianmeldelse af ejeren af Farumgård, Kresten Bergsøe.

Flyv med Natteravnene ud i de lyse sommeraftener

18. juni 2018
Sommeren banker på døren og det dejlige vejr inviterer feststemte unge ud i de lune sommeraftener til steder, hvor deres forældre ikke altid kigger med. SSP Furesø og Natteravnene arbejder sammen om at skabe tryghed for både de unge og deres omgivelser.

Byråd godkender planer for posthusgrunden

15. juni 2018
Ved sidste byrådsmøde var der fuld opbakning til en ny lokalplan for posthusgrunden i Værløse. Planen tager blandt andet højde for de mange input, der fremkom ved et velbesøgt borgermøde i december. 28. juni kan du komme til borgermøde om lokalplanen.

I Furesø kan vi i fællesskab hindre indbrud

13. juni 2018
Furesø er med i et stort opsat projekt med 100 millioner kroner i ryggen, der skal bremse antallet af indbrud i Danmark. Som borgere er vi de ekstra øjne i gadebilledet, men også hjernerne bag trygge lokalområder.

Dispensationer og tilladelser i uge 24

12. juni 2018
I Furesø Kommune vil vi gøre det nemt for dig, at følge med og give dit besyv med i, hvordan kommunen udvikles. På furesoe.dk/hoering kan du derfor finde information om høringer, tilladelser og dispensationer, der har interesse for dig.

Lokal virksomhed vinder EU-udbud i Furesø

12. juni 2018
Et udbud af bleer er faldet godt ud for den lokale Farum-virksomhed, SIMI A/S, der nu bliver leverandør til Furesø Kommunes daginstitutioner.

Ny café i Hareskovby?

12. juni 2018
Furesø Kommune overvejer muligheden for en café/isbod eller kultur- og foreningsaktiviteter i en mindre, bevaringsværdig bygning tæt på S-togsstationen i Hareskovby.

Sådan bliver de gode skoler endnu bedre

12. juni 2018
Furesøs gode folkeskoler er blevet gået efter i sømmene, og siden efteråret har politikere, repræsentanter for forældre, elever og medarbejdere på skolerne gransket og udforsket, hvad det er, der skal til for at kunne designe endnu bedre læringsmiljøer. Nu har de afleveret ni anbefalinger - fem med fokus på styrkede læringsmiljøer og fire med fokus på de gode overgange.

Sunde furesøborgere sidder for meget stille

08. juni 2018
Lidt mere bevægelse i dagligdagen skal der til, hvis furesøborgernes generelt gode helbred ikke skal lide under stillesiddende arbejde og pendling. Samtidig er der brug for en særlig opmærksomhed på både inaktive og stressede unge.

Spørgelystne 6. klasser gjorde jobfestival til succes

08. juni 2018
Hvad skal du være, når du bliver stor? Spørgsmålet kender de fleste børn. Men deres viden om, hvad man rent faktisk kan blive, kan sagtens være større. Derfor har alle 6. klasses-elever i kommunen netop været til jobfestival.

Furesø Kommune forskønner central plads på Værløse Bymidte

05. juni 2018
Udviklingen i Værløse Bymidte er i fuld gang. Furesø Kommune har sat flere anlægsprojekter i gang, som skal sikre, at Bymidten er et attraktivt mødested for byens beboere.

Forbud mod afbrænding

05. juni 2018
I Furesø er det generelt ikke tilladt at brænde sit haveaffald af, men pga. det tørre vejr skærper Frederiksborg Brand og Redning nu forbuddet. Fra og med tirsdag den 5. juni er der forbud mod al brug af åben ild i naturen og brug af gasbrændere.

Tillykke! Klara blev årets talent

01. juni 2018
I går blev Furesø Kommunes talentpris for unge overrakt i Ungekulturhuset på Ballerupvej 31. Hovedprisen på 5000 kr. gik til Klara Blauenfeldt, som med sine grafiske tryk har fået adgang til adskillige censorerede udstillinger rundt om i landet. Dommerkomiteen lagde vægt på den vanskelige teknik, hun mestrer, og at hun samtidig formår at udtrykke sig modent, kreativt og bevægende.

Netværk skal styrke idérigdommen i Furesøs erhvervsliv

01. juni 2018
Erhvervskontaktudvalget i Furesø Kommune giver sin fulde opbakning til et nyt klyngeinitiativ, der skal bringe virksomheder inden for samme felt tæt på hinanden.

Grøn picnic i Furesø

31. maj 2018
Økologi, Naturpark Mølleåen, Økologisk have og den Mobile Cykelbane i Furesø er nogle af kommunens egne grønne indsatser du kan opleve på Furesø Kommunes Picnic Festival.

Ejendomsskat: Lån til stigning i grundskyld

31. maj 2018
I forbindelse med regeringens boligudspil ’Tryghed for boligejerne’ indføres en midlertidig indefrysningsordning for årene 2018-2020. Oplever du en stigning i din grundskyld, får du således indefrosset stigningen. Det vil sige, at du ikke skal betale beløbet nu. I stedet får du et lån, der svarer til beløbet.

Ferie-regler for dig på ydelse

29. maj 2018
Modtager du ydelser som uddannelseshjælp, kontanthjælp eller ressourceforløbs-ydelse, skal du være opmærksom på reglerne i forbindelse med din ferie-afholdelse.

”KontaktCentret, du taler med Kamilla”

23. maj 2018
Hver dag løber 200 telefonopkald ind til Furesø Kommunes KontaktCenter. Her sidder tre medarbejdere med smil i stemmen klar til at give furesøborgere hurtig afklaring på spørgsmål eller hjælpe dem videre til en fagmedarbejder.

Tyvene har kig på Nordsjælland – og kigger også forbi Furesø

22. maj 2018
Oven på et 2017 hvor antallet af indbrud raslede ned i Furesø Kommune, bød 1. kvartal på en lille stigning i forhold til sidste år. En udvikling, der har ramt de fleste af kommunerne i Nordsjællands Politikreds.

Ambitiøs demens-strategi styrker støtten til demente og pårørende

22. maj 2018
Op imod 80 pct. af beboerne på Furesø Kommunes plejecentre har i dag en demenssygdom, og tallet er stigende. For fortsat at kunne give den bedste pleje og støtte til de berørte har Furesøs politikere netop vedtaget en ambitiøs 3-årig demensstrategi.

Regler om hjælp for studerende under ferie

22. maj 2018
Studerende kan ikke få hjælp til forsørgelse i ferieperioden mellem to uddannelser, heller ikke i sommerferien.

Borgmester i Furesø, Ole Bondo Christensen (A), om udligning: Der må findes en løsning, så borgerne i Rudersdal og Furesø ikke rammes på et mangelfuldt og uigennemskueligt grundlag

18. maj 2018
Furesø Kommune står til et årligt tab på 25 mio. kr. på grund af en opdatering af indvandreres uddannelsesbaggrund i datagrundlaget for den kommunale udligning. Opdateringen er gennemført på et mangelfuldt grundlag, hvilket et samlet byråd i Furesø Kommune har fremført en kritik af, både overfor Folketingets medlemmer, Økonomi- og Indenrigsministeriet og Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg.

Alle synspunkter om Farum Park bliver hørt

18. maj 2018
FCNs ønske om at opsætte bannere på siderne af Farum Park skal behandles på lige fod med alle andre ansøgninger om dispensationer fra lokalplaner.

Ændrede parkerings- og trafikforhold i Farum Erhvervsområde

17. maj 2018
Fra uge 20 er der ændrede parkeringsforhold og ensretning i en del af Farum Erhvervsområde.

Snup en tur med Baadfarten

08. maj 2018
Foråret er over os, og Baadfarten sejler igen på Danmarks dybeste sø, Furesøen. Du kan stå på Baadfarten ved Furesøbad på lørdage og søndage.

Opdatér dit abonnement på politiske dagsordener

04. maj 2018
Vil du vide, hvad der rører sig i Furesøs politiske udvalg? Du kan abonnere på de politiske dagsordener og referater og blive tippet på mail, når der er nyt. Vi netop har skiftet dagsordenssystem - opret derfor dit abonnement i det nye system.

Farum Hovedgade: Ny asfalt på vej

03. maj 2018
Det har været efterspurgt længe - og nu er der godt nyt. I maj bliver det sidste lag asfalt lagt på både cykelsti og vejbane på Farum Hovedgade.

Borgerindflydelse: Stor interesse for Furesøs kommende integrationspolitik

02. maj 2018
Furesømodellen for borgerinddragelse fik sin debut, da knap 50 borgere mødtes med en række furesøpolitikere og kom med forslag til den nye integrationspolitik.

Gratis FVU-Kursus: Bliv bedre til dansk

01. maj 2018
FVU læsning og skrivning er et gratis tilbud til dig, der ønsker at blive bedre til at læse, skrive og stave på dansk.

Talentpris 2018- hvem er din favorit?

26. april 2018
Med titlen som årets ungdomskommune 2018 uddeler Furesø Kommune for 8. gang talentprisen for unge, der har markeret sig indenfor idræt eller kultur. Seks unge kandidater er nu udpeget af dommerkomiteen. Hvem, der får hovedprisen, afsløres ved prisoverrækkelsen 31. maj. Du kan anbefale din favorit frem til 18. maj kl. 12!

Et samlet byråd sætter retning for de næste fire års politiske arbejde

26. april 2018
Som en af sine første store opgaver, har et samlet Furesø Byråd nu vedtaget et fælles arbejdsprogram, der rækker flere år ud i fremtiden. Målet er stærke fællesskaber, velfærd og grøn omstilling.

Furesø-oplevelser i verdensklasse forude

26. april 2018
Fra heftige cykelspurter på Farum Hovedgade til afslappende picnic-stunder i Furesøs skønne natur. Fra imponerende flyshow på Flyvestationen til festivalstemning ved Furesøbad. I 2018 spænder oplevelserne vidt.

Visitationen i Furesø

24. april 2018
I Visitationen sidder sundhedsfaglige medarbejdere klar, når du har brug for hjælp. Vi svarer på spørgsmål om alt fra hjemmehjælp og rengøring til plejehjemsboliger og hjælpemidler.

Flyv med Natteravnene ud i den milde majaften

23. april 2018
Kom og vær med, når de frivillige natteravne og Furesø Kommune gentager sidste års succes med en fælles tryghedsvandring. Den 4. maj kan du komme med ud i natte- og ungelivet til glæde for både unge og alle andre.

Uigennemskuelig statistik i udligningen kan betyde millionregning til kommuner

20. april 2018
En uigennemskuelig opdatering af statistikken over udlændinges uddannelsesbaggrund gør at over 700 millioner kroner årligt flyttes rundt imellem kommunerne. Regeringen opfordres nu til sikre et bedre datagrundlag.

Vi henter dit haveaffald

17. april 2018
Er du ved at drukne i haveaffald? Så husk, at du hver anden uge kan få hentet komposterbart haveaffald fra din private ejendom i Furesø Kommune.

Husk fortovet og hækken

17. april 2018
Foråret er kommet til Furesø. Det betyder, at alt det grønne begynder at spire, men ikke alt grønt er lige kønt. Som grundejer skal du holde fortovet ud for din ejendom rent og pænt - læs her, hvordan du hjælper med at holde Furesø smuk.

Furesøfamilier får en tryggere start på livet

16. april 2018
Nu får de alleryngste borgere i Furesø en endnu tryggere start på livet. Det sker, når Sundhedsplejen med 4,3 mio. kroner fra Sundhedsstyrelsen over de næste år udvider sin service med besøg allerede under graviditeten, og når barnet er 1 ½ år.

Nu er det tid til at se efter bjørneklo

11. april 2018
Kæmpebjørneklo danner store, tætte sammenhængende bestande, hvor andre plantearter med tilhørende dyr som insekter og fugle ikke kan leve. Den kan tilmed give slemme forbrændinger på mennesker, der har været i kontakt med den.

Vær med til at gøre Furesøs integrationspolitik endnu bedre

11. april 2018
Furesø skal forny sin integrationspolitik, og du kan være med fra første færd. Den 25. april står politikerne klar til at gå i dialog på Furesøs Rådhus

Kom til stort debatmøde om vækst

11. april 2018
Miljørådet inviterer til offentligt møde om vækst og ikke mindst den fremtidige befolkningstilvækst i Furesø.

Tip SSP om utrygge oplevelser

10. april 2018
I app’en Furesø Borgertip kan du nu tippe kommunens SSP-konsulent om episoder, hvor du har følt dig utryg. Det kan for eksempel være en gruppe unge, som har opført sig højrøstet eller uhensigtsmæssigt.

På jagt efter de bedste lege- og læringsmiljøer til Furesøs børn

10. april 2018
Furesø Kommunes dagtilbud er attraktive og de mange nye børn i kommunen gør, at der nu sættes fokus på, hvordan fremtidens dagtilbud skal udvikle sig. Der skal etableres flere dagtilbudspladser de kommende år, og de eksisterende skal løbende moderniseres.

Furesø melder klar med nødberedskab i tilfælde af lockout

05. april 2018
Furesø Kommune forbereder sig på en situation, hvor størstedelen af den kommunale service sættes i bero, hvis overenskomstforhandlingerne på det kommunale område fører til lockout.

Folketinget tog imod Furesø Byråd om udligningsreformen

05. april 2018
”Udskyd udligningsreformen til beregningsgrundlaget er mere sagligt og gennemskueligt.” Det var hovedbudskabet fra Furesø Byråd, da de i dag havde foretræde for Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg.

Samlet byråd: Udskyd udligningsreform til grundlaget er i orden

03. april 2018
Et enigt Furesø Byråd står bag kritik af uigennemsigtigt forslag til en udligningsreform.
En reform, der kan koste Furesø Kommune op mod 35 mio. kr. årligt.

Borgerservice: Bestil tid og undgå unødig ventetid

26. marts 2018
Skal du besøge Borgerservice, kan du bestille tid hjemmefra og undgå unødig ventetid.

Ser du rotter, skal det anmeldes

20. marts 2018
Er du uheldig at få rotter på din ejendom, eller observerer du rotter andre steder i kommunen, skal du anmelde det til kommunen. Vær opmærksom på de fire tegn på rotter: Lugt, ekskre-menter, huller og pibende / kradsende lyde. Rottebekæmpelse er gratis.

Det nye integrationsråd står klar

15. marts 2018
Ud af et stort antal opstillede kandidater har byrådet valgt otte nye medlemmer og otte nye suppleanter til Integrationsrådet. Lene Munch-Petersen bliver ny formand, mens Raziye Altintas bliver næstformand.

Foreninger får nyt lokalebookingsystem og ny fritidsportal

13. marts 2018
Booking af anlæg og lokaler foregår fra denne sæson i et nyt lokalebookingsystem. Det nuværende foreningsportal.furesoe.dk bliver i løbet af 2018 lagt ind i samme system, så alle foreningsrelevante oplysninger bliver samlet ét sted.

Samarbejde sikrer ro i Farum Midtpunkt

12. marts 2018
En lang række tiltag har effektivt sat en god udvikling i gang omkring Farum Midtpunkt. Beboere og boligselskab, kommune og politi samarbejder nu tæt om at øge trygheden i Midtpunktet

Jobcenter Furesø er blandt landets bedste

08. marts 2018
De nyeste tal viser, at Jobcenter Furesø det seneste år for alvor har fået succes med at få ledige ud i job eller uddannelse. Furesø Kommune er i dag placeret i toppen af kommunerne med den laveste ledighed.

Hjælp til pårørende

06. marts 2018
Det kan være svært at være pårørende til én, der har et misbrug. Derfor kan du få gratis og anonym rådgivning fra Furesø Kommune. Hvad enten du er forælder, ven eller på anden vis pårørende til én, som har et alkohol- eller stofmisbrug, så står vi klar til at hjælpe dig.

Furesø Byråd advarer: Tilfældigheder skal koste Furesø 25 millioner kroner

01. marts 2018
Anbefalingerne til en ny udligningsreform holder ikke vand. Det mener et enigt Furesø Byråd, som nu sender et opråb afsted til gruppeformænd og kommunalpolitiske ordførere på Christiansborg.

Nyt byggeri på vej på 'Spejdergrunden' i Værløse

27. februar 2018
Entreprenørkoncernen J. Jensen A/S køber 'Spejdergrunden' på Kollekollevej 31-39. Naboerne har været tæt inddraget i processen, og der inviteres til orienteringsmøde for alle interesserede, når køber er klar til at præsentere det projekt, de ønsker at opføre.

Nyt børnehus på vej til Hareskovby

23. februar 2018
'Huset mellem træerne' kalder arkitekterne det vinderprojekt, som fremover skal huse Hareskov Børnehus. Huset får plads til 100 børn og fleksible rammer, så det også kan fungere som lokalt samlingspunkt uden for åbningstid.

Udvalg anbefaler fredning ved Laanshøj

22. februar 2018
En række områder syd for Laanshøj og ved Søndersø skal fredes. Det mener Danmarks Naturfredningsforening og politikerne i Udvalget for Natur, Miljø og Grøn Omstilling, som nu venter på byrådets godkendelse.

Farumgård: En afgørelse forventes inden sommerferien

15. februar 2018
Farumgård er en meget smuk bygning med masser af kulturhistorie, smukt placeret ved Farum Sø. Fredningsbestemmelserne for området, der har været gældende i mere end 60 år, giver borgerne ret til at færdes gennem Farumgård via et aftalt stiforløb. Målet med fredningen er, at offentligheden skal kunne se den smukke have, bygningen og de landskabelige værdier. I juli 2017 blev portene til den offentlige adgang til parkområdet ved Farumgård lukket.

Rasmus og Mert sætter strøm til bytorvets indkøbsvogne

13. februar 2018
En 'Vognbizz', der minder kunderne om at returnere deres kundevogne, blev vinder af Furesø Innovationsprojekt 2018, da virksomheder og syvendeklasser i sidste uge udviklede nye løsninger til Furesøs erhvervsliv.

Endelig vedtagelse: Sammenhængende Planlægning for Flyvestationen

05. februar 2018
Byrådet vedtog den 20. december 2017 Sammenhængende Planlægning for Flyvestationen. Forslag til sammenhængende planlægning for Flyvestationen var i offentlig høring fra den 5. juli til den 3. oktober 2017.

Endelig vedtagelse: Furesø Kommuneplan 2017

05. februar 2018
Byrådet vedtog den 20. december 2017 Kommuneplan 2017. Forslag til kommuneplan 2017 med miljøvurdering var i offentlig høring fra den 4. juli til den 3. oktober 2017.

Ny centerchef vender hjem til Furesø

05. februar 2018
Ellen Hvidt Thelle trådte sine barnesko i Furesø. Nu vender hun tilbage som centerchef for By og Miljø i Furesø Kommune. Med sig har hun et blik for regional infrastruktur, byudvikling og tidlig borgerinddragelse.

Byrådsmøder i 2018

02. februar 2018
Byrådsmøderne er offentlige og åbne for alle. Møderne foregår som hovedregel sidste onsdag i hver måned.

Pilotprojekter om affaldssortering udvides

29. januar 2018
Alle villaer i Furesø Kommune er nu blevet tilbudt affaldssortering tæt på deres hjem, og kommunens forberedelser til affaldssortering i rækkehuse og etageboliger er i fuld gang.

Vær med til fejring af Årets Ungdomskommune 2018

26. januar 2018
Onsdag den 31. januar markerer Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) og Furesø Kommune officielt, at Furesø i 2018 er Årets Ungdomskommune. Det sker ved en reception på Furesø Rådhus. Prisen anerkender i høj grad bredden i Furesøs mange initiativer.

Målet er enkelt. Det er vejen ikke

25. januar 2018
Et helt nyt udvalg så efter Furesø Byråds konstituering dagens lys. Udvalget for Digitalisering og Innovation skal sammen med de andre udvalg samle kræfterne om at gribe de velfærdsudfordringer og muligheder, Furesø står overfor. Udvalget, som nu har holdt sit første møde er så vidt vides det første af sin slags i Danmark, og ambitionerne fejler ikke noget.

Ny by-og kulturdirektør har miljøet med i bagagen

25. januar 2018
Naturbeskyttelse, bæredygtighed og grøn omstilling står højt på dagsordenen i Furesø, der nu henter Claus Torp, nuværende vicedirektør i Miljøstyrelsen til kommunen som ny by- og kulturdirektør.

Antal indbrud er faldet med en tredjedel i 2017

20. januar 2018
Med et intensivt fokus på indbrudsforebyggelse i 2017 er antallet af indbrud nu faldet med 32 % i hele kommunen. Det er 166 færre indbrud end i 2016.

Energisparekursus

19. januar 2018
"Gør det selv” - energisparekursus 31. januar. Furesø Kommune arrangerer sammen med aftenskolen Netop-Furesø et kursus i, hvordan du selv kan foretage simple test for at tjekke energiforbruget.

Lun på Ord - brandvarm på ord i år

18. januar 2018
Det er fjerde gang, at Biblioteket og Galaksen inviterer alle ind til festivalen Lun på Ord. Programmet er lige kommet fra trykken og der kommer store ordkunstnere til byen.

Nyt læringsmiljø skal styrke elevernes uddannelsesvalg

18. januar 2018
Udvalget for Skole og Ungdomsuddannelse vil styrke folkeskoleelevernes viden om mulighederne efter folkeskolen og åbner derfor et helt nyt læringsmiljø på Bybækskolen i august 2018. Indholdet skal skabes i samarbejde med bl.a. skolerne, det lokale erhvervsliv og UU Sjælsø.

Varm kakao og gratis cykeltjek til vinterens cykelpendlere

16. januar 2018
Vintervejret betyder, at både cyklisterne, cyklen og supercykelstierne skal have ekstra omsorg. Supercykelstien Farumrutens cykelpendlere og cyklister i alle aldre på kan den 23. januar kl. 15.30 - 17.30 se frem til at få cyklen gjort vinterklar og en kop kaffe eller varm chokolade. Lene Munch-Petersen formand for det nye Udvalg for Natur, Miljø og Grøn omstilling og næstformand Øjvind Vilsholm står klar til en snak om den fremtidige indsats.

3. år i træk: Skoleelever mestrer innovation og kreativitet

15. januar 2018
Furesø Innovationsprojekt - FIP - blev skudt i gang i årets først uge. Det er tredje gang projektet kører, og i år skal en stribe cases fra 4 lokale virksomheder udfordre eleverne på at kombinere innovation med vildfarne indkøbsvogne og livsvigtig medicin.

Valg: Hvem skal sidde i Folkeoplysningsudvalget 2018-21?

12. januar 2018
Der skal vælges nye medlemmer til folkeoplysningsudvalget.

Mere hjælp til selvbetjening - nu også på jysk

11. januar 2018
Furesøs borgere har i en årrække nydt godt af et samarbejde om hjælp til digital selvbetjening mellem Furesø, Egedal, Roskilde, Halsnæs, Fredensborg og Holbæk kommuner. De 6 sjællandske kommuner udvider nu horisonten og indgår fra den 1. januar 2018 i det virtuelle kontaktcenter: Den Digitale Hotline. Samarbejdet mellem de nu 36 kommuner fordelt på Sjælland, Midt- og Nordjylland, giver en gevinst, der ikke er så ringe endda: Hjælp til digital selvbetjening 60 timer om ugen.

Virksomheder og kommune i stadigt tættere samarbejde 

08. januar 2018
Det går godt i Furesøs erhvervsliv, som de sidste fire år er vokset med 800 nye virksomheder. Samtidig er viljen til at løfte et socialt ansvar stor. På årets nytårskur i Galaksen udløste det den særlige CSR-pris til virksomhederne Agnes Food og Poul Willumsen.

Lån mødelokaler på rådhuset

08. januar 2018
Mangler din forening et lokale til jeres næste møde? Fra den 1. januar 2018 kan godkendte foreninger låne mødelokaler på Furesø Rådhus.

Mit Betalingsoverblik

02. januar 2018
Skylder du penge til Furesø Kommune eksempelvis i forbindelse med ejendomsskat eller dit barns plads i en daginstitution, kan du med Mit Betalingsoverblik nemt få overblikket over din gæld og betale den. Du kan også tilmelde dig Betalingsservice og undgå renter og rykkergebyrer.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190