Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Jun 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Festlig indvielse af Supercykelstien Værløseruten

05. juli 2017
Forbedret infrastruktur til cyklister får flere til at cykle. Derfor indviede Furesø Kommune sammen med Supercykelstierne den nye supercykelsti Værløseruten C 82 på Fiskebækvej og Ballerupvej den 30. juni. Fredagen startede med en fest, da Værløseruten fik tildelt titlen som supercykelsti, og præmier blev uddelt til de lokale vindere af konkurrencen Vi cykler til arbejde.

Mens vi bygger nyt: Hareskov Børnehus flytter midlertidigt til Hareskov Fodboldklub

30. juni 2017
Fra 2018 går Furesø Kommune i gang med at bygge nyt Hareskov Børnehus på Skovmose Allé. Indtil det nye børnehus står færdigt, får børn og medarbejdere midlertidigt til huse lige i nærheden, nemlig ved Hareskov Fodboldklub. Og det er en god løsning, mener både udvalgsformand og leder af børnehuset.

Vinderklassen af cyklistprøven 2017 er 6. A fra Marie Kruses Skole

29. juni 2017
Alle kommunens 6. klasser (564 elever) har den sidste tid spændt hjelmen og trænet trafiksikkerhed på cykel. De har nemlig deltaget i den store cyklistprøve og klassekonkurrence 2017. I år scorede 6. A fra Marie Kruses Skole de fleste point og vandt derfor 2.000 kr. til klassekassen. Pengene skal iflg. eleverne gå til en overnatning på skolen eller verdens bedste bold.

Nyt grønt indtryk i Farum Hovedgade

26. juni 2017
Som et led i renoveringen af Farum Hovedgade vil nogle af de gamle træer blive fjernet, men nye er på vej.

Omkørsel på Farum Hovedgade - vis hensyn

22. juni 2017
Renoveringen af Farum Hovedgade er i fuld gang. Det er en stor trafikomlægning, hvor vi udskifter belægningen og laver reel adskillelse mellem cykelsti og kørebane. Mens det står på, er vi nødt til at spærre af og omdirigere trafikken. Vi ændrer altså på jeres rutiner i gaden, og vi håber, I vil være ekstra opmærksomme i denne periode.

Revisionen roser Furesø Kommunes håndtering af økonomi og administration

22. juni 2017
Furesø har fået endnu en ting at fejre i året for kommunens 10-års jubilæum. Der var nemlig ros hele vejen rundt, da revisionen aflagde sin beretning, som økonomiudvalget behandlede onsdag.

Nybyggere indstiller Sydlejren til pris

15. juni 2017
Planerne for et nyt byområde, Sydlejren, på den tidligere Flyvestation Værløse har så store kvaliteter, at parterne bag fortjener Byplanprisen 2017. Det mener Bofællesskabet Mageløse, der har indstillet kommune og ejendomsselskab til prisen.

Gode og fornuftige løsninger på Farum Hovedgade

12. juni 2017
Renoveringen af Farum Hovedgade er nu gået i gang, så vi får en trafiksikker og rar gade at færdes i. Onsdag den 7. juni tog entreprenøren hul på arbejdet, men det betyder ikke, at alle beslutninger er truffet.

Flere forbedringer i sigte på Ballerupvej

09. juni 2017
Ballerupvej skal være en grøn og sikker vej for de tusindvis af bilister, cyklister og buspassagerer, der hver dag passerer indfaldsvejen. Vejen har allerede fået en række tiltrængte løft, men i 2017 sætter Furesø Kommune fokus på yderligere trafiksikkerhed samt grønne og imødekommende omgivelser.

Farum Kommuneskole – en gammel dame får nyt liv

08. juni 2017
Mulighederne er mange, idéerne endnu flere. Én ting er sikker - den gamle kommuneskole på Frederiksborgvej 3 bevares og skal i fremtiden på ny være centrum for aktiviteter, der giver området liv og styrker hele Farum Midtby til gavn for både borgere og erhvervsliv.

Kommunale initiativer underbygger indsats i Farum

08. juni 2017
Politiets indsats mod hashhandel og kriminalitet i det centrale Farum og andre steder i Furesø i dag, får følgeskab af en række initiativer fra kommunens side.

Hyldest til Furesøs unge talenter

02. juni 2017
Furesø Kommunes Talentpris til Unge 2017. Torsdag den 1. juni afslørede Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalgets formand, Helle Katrine Møller, hvem der skulle have årets Talentpris til Unge. Det blev svømmeren Victoria Bierre på 16 år, som modtog de 5.000 kr.

Furesø kan sætte rekord med Danmarks længste picnic

02. juni 2017
Når årets picnicfestival løber af stablen i weekenden 10.-11. juni bliver det med et rekordforsøg, hvor alle opfordres til at være med til at danne Danmarks længste picnictæppe.

Jobfestival i børnehøjde: ”De unge skal have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt”

02. juni 2017
Hvad skal du være, når du bliver stor? Spørgsmålet kender de fleste børn, men deres viden om svarmulighederne kan blive bedre. Derfor inviterer Furesø Kommune og UU-Sjælsø for første gang nogensinde alle 6. klasses-elever i kommunen til jobfestival, hvor de kan snuse til nogle af de mange jobmuligheder, der findes i lokalområdet.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190