Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Dec 2018

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Er du bekymret for din ejendom nytårsaften? Der er flere ting, du kan gøre

18. december 2018
Fyrværkeri øger risikoen for, at stråtækte huse sættes i brand og at dyr bliver skræmte og kommer til skade. Derfor er der forbud mod raketter og fyrværkeribatterier i bestemte områder af kommunen.

Ny centerchef for Center for Børn og Voksne

17. december 2018
Den 7. januar 2019 starter Charlotte Kruse Lange som centerchef for Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune.


Kom til årets sidste byrådsmøde

17. december 2018
Husk, at der er byrådsmøde den 19. december kl. 18. Mødet er åbent for alle, og du er velkommen til at møde op i Multisalen på Furesø Rådhus, Stiager 2 i Værløse.

Husk at betale ejendomsskat

17. december 2018
Har du fast ejendom i Furesø Kommune, skal du i 2019 betale ejendomsskat den 2. januar og 1. juli. Du modtager din ejendomsskattebillet som digital post eller med almindelig post i december 2018.

Åbningstider mellem jul og nytår 2018

17. december 2018
På kommunens plejecentre, i Sundhedsplejen, på Driftsgården, på genbrugsstationerne og andre steder sørger kommunens medarbejder for, at Furesøs borgere trygt kan holde en glædelig jul. I administrationen og i Borgerservice er der dog nogle lukkedage, du skal være opmærksom på.

Furesø står sammen mod nytårsbrande

15. december 2018
For nogen er det årets festligste aften – for andre lidt af en prøvelse. Når fyrværkeriet brager løs, er der en risiko for, at stråtækte huse og andre boliger sættes i brand. Derfor er der forbud mod raketter og fyrværkeribatterier i bestemte områder af kommunen. Kommunen og Furesø By og Land opfordrer til, at man tjekker, hvor affyringsrampen må stå, inden festen går i gang.

Indbrudsfri jul: Sådan snyder du tyven

14. december 2018
Mens mørket sænker sig, og familier samles om julemad og juletræ, har tyvene ekstra gode arbejdsforhold. Men Furesøs borgere giver tyvene kamp til stregen, og med et nyt samarbejde giver Bo trygt Furesø Kommune en ekstra håndsrækning til at nedbringe antallet af indbrud.

Ansøgning om mobilmast på Hestetangsvej

12. december 2018
I den vestlige del af Farum er mobildækningen dårlig. TDC har gennem nogle år uden held forsøgt at finde en plads til en mobilmast, men har nu søgt om en mobilmast på Hestetangsvej.

Fyrværkeri med omtanke

11. december 2018
Du må bruge fyrværkeri fra den 27. december til og med den 1. januar, men hvordan er det nu med reglerne for fyrværkeri og sikkerhedsafstande?

KOM UD – for dig der har demens inde på livet

07. december 2018
Kom ud og bevæg dig i naturen sammen med andre der har demens inde på livet uanset om man er ramt af demens eller er pårørende, så tag med ud og mødes med andre under uformelle rammer.

Forlængelse af Hillerødmotorvejen kan give problemer i Furesø

05. december 2018
Mere støj og trængsel kan blive resultatet, hvis Hillerødmotorvejen forlænges fra Allerød som skitseret. Støjdæmpning på de eksisterende stræk er derfor en forudsætning for udvidelsen, påpeger Furesø Kommune

Nominerede virksomheder til pris for socialt ansvar offentliggøres

05. december 2018
58 virksomheder er blevet indstillet til Furesøs pris til virksomheder, der har taget et særligt socialt ansvar i 2018. Hele otte virksomheder er med i opløbet til prisen, og nu offentliggøres feltet.

Furesøs virksomheder til nytårskur

05. december 2018
Den 9. januar 2019 inviterer Furesø Kommune det lokale erhvervsliv til nytårskur i Galaksen. Her bliver årets sociale virksomheder fejret side om side med Furesøs hurtigst voksende Gazellevirksomheder, mens øvrige gæster kan ønske hinanden godt nytår og høre om kommunens indsatser på erhvervsområdet.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190