Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Jun 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Supercykelsti

28. juni 2017
Forbedret infrastruktur til cyklister får flere til at cykle. Derfor indvier Furesø Kommune sammen med Supercykelstierne den nye supercykelsti Værløseruten C 82 på Fiskebækvej og Ballerupvej d. 30. juni.

Nyt grønt indtryk i Farum Hovedgade

26. juni 2017
Som et led i renoveringen af Farum Hovedgade vil nogle af de gamle træer blive fjernet, men nye er på vej.

Selvbetjening og storskrald

26. juni 2017
Du kan bestille afhentning af storskrald på www.selvbetjening.vestfor.dk. Her kan du også se, hvornår der hentes storskrald på din adresse. Vælg først din adresse, derefter ’storskrald’, ’op-rette en bestilling’ og vælg en dato. Bestillingen skal oprettes senest kl. 24.00 søndag før af-hentningsdagen.

Er hækken klippet og ukrudtet luget?

26. juni 2017
Nåede du at klippe hækken inden Skt. Hans? Det er faktisk slet ikke så vigtigt, men det er vig-tigt, at din hæk eller dine træer ikke hænger ud over fortovet og generer de forbipasserende eller tager udsynet for trafikken.

Sommeråbningstider på Farum Bibliotek

26. juni 2017
I perioden 26. juni til 13. august er der ændrede åbningstider på Farum Bibliotek. Den bemandede åbningstid er alle hverdage kl. 10-18 samt lørdag kl. 10-14. Det selvbetjente bibliotek er åbent alle hverdage kl. 8-10. Værløse og Hareskov har åbent som normalt.

Husk at betale ejendomsskat senest 3. juli

26. juni 2017
2. rate af ejendomsskatten skal i år betales senest den 3. juli. Ejendomsskatten indeholder grundskyld, renovation, rotteafgift samt evt. skorstensfejerbidrag.

Sommer i svømmehallerne

26. juni 2017
Farum Svømmehal har åbent for morgensvømning i 25 meters-bassinet på hverdage fra kl. 6-8 (saunaen har også åbent) frem til den 7. juli.

Brænd ikke ukrudtet nær stråtækte huse

26. juni 2017
Mange husejere bruger ukrudtsbrændere til at komme ukrudtet til livs. Du skal dog være ekstra opmærksom, hvis du bor i områder med stråtækte huse, såsom i Kirke Værløse og Farum Landsby. Du bør aldrig bruge brænderen op ad eller tæt på husmure, i nærheden af stråtækte huse, bin-dingsværk, buske, biler mv.

Omkørsel på Farum Hovedgade - vis hensyn

22. juni 2017
Renoveringen af Farum Hovedgade er i fuld gang. Det er en stor trafikomlægning, hvor vi udskifter belægningen og laver reel adskillelse mellem cykelsti og kørebane. Mens det står på, er vi nødt til at spærre af og omdirigere trafikken. Vi ændrer altså på jeres rutiner i gaden, og vi håber, I vil være ekstra opmærksomme i denne periode.

Revisionen roser Furesø Kommunes håndtering af økonomi og administration

22. juni 2017
Furesø har fået endnu en ting at fejre i året for kommunens 10-års jubilæum. Der var nemlig ros hele vejen rundt, da revisionen aflagde sin beretning, som økonomiudvalget behandlede onsdag.

Hvem skal have Kulturpris 2017?

20. juni 2017
Kender du en ildsjæl, som har gjort en særlig indsats for kulturlivet i Furesø Kommune til glæde for borgerne? Så vil vi gerne høre om det.

Er du ved at drukne i haveaffald?

20. juni 2017
Så husk, at du kan få hentet komposterbart haveaffald fra din private ejendom i Furesø Kommune.

Nybyggere indstiller Sydlejren til pris

15. juni 2017
Planerne for et nyt byområde, Sydlejren, på den tidligere Flyvestation Værløse har så store kvaliteter, at parterne bag fortjener Byplanprisen 2017. Det mener Bofællesskabet Mageløse, der har indstillet kommune og ejendomsselskab til prisen.

Vil du spille med på talentholdet?

13. juni 2017
Furesøs nye idrætstalentklasse er fyldt med dygtige elever. Men hvis du er et idrætstalent og drømmer om at udvikle dit talent endnu mere, er der stadig et par ledige pladser i 7. klasse på Stavnsholtskolen.

Vær opmærksom på omkørsel på Farum Hovedgade

12. juni 2017
Arbejdet på den første strækning – fra Stationsvej til Akacietorvet, begynder i juni og forventes afsluttet i september. I perioden kan man køre i bil ad Farum Hovedgade i retning mod stationen. I modsatte retning vil der blive skiltet med omkørsel.

Gode og fornuftige løsninger på Farum Hovedgade

12. juni 2017
Renoveringen af Farum Hovedgade er nu gået i gang, så vi får en trafiksikker og rar gade at færdes i. Onsdag den 7. juni tog entreprenøren hul på arbejdet, men det betyder ikke, at alle beslutninger er truffet.

Flere forbedringer i sigte på Ballerupvej

09. juni 2017
Ballerupvej skal være en grøn og sikker vej for de tusindvis af bilister, cyklister og buspassagerer, der hver dag passerer indfaldsvejen. Vejen har allerede fået en række tiltrængte løft, men i 2017 sætter Furesø Kommune fokus på yderligere trafiksikkerhed samt grønne og imødekommende omgivelser.

Farum Kommuneskole – en gammel dame får nyt liv

08. juni 2017
Mulighederne er mange, idéerne endnu flere. Én ting er sikker - den gamle kommuneskole på Frederiksborgvej 3 bevares og skal i fremtiden på ny være centrum for aktiviteter, der giver området liv og styrker hele Farum Midtby til gavn for både borgere og erhvervsliv.

Kommunale initiativer underbygger indsats i Farum

08. juni 2017
Politiets indsats mod hashhandel og kriminalitet i det centrale Farum og andre steder i Furesø i dag, får følgeskab af en række initiativer fra kommunens side.

Hyldest til Furesøs unge talenter

02. juni 2017
Furesø Kommunes Talentpris til Unge 2017

Torsdag den 1. juni afslørede Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalgets formand, Helle Katrine Møller, hvem der skulle have årets Talentpris til Unge. Det blev svømmeren Victoria Bierre på 16 år, som modtog de 5.000 kr.

Furesø kan sætte rekord med Danmarks længste picnic

02. juni 2017
Når årets picnicfestival løber af stablen i weekenden 10.-11. juni bliver det med et rekordforsøg, hvor alle opfordres til at være med til at danne Danmarks længste picnictæppe.

Jobfestival i børnehøjde: ”De unge skal have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt”

02. juni 2017
Hvad skal du være, når du bliver stor? Spørgsmålet kender de fleste børn, men deres viden om svarmulighederne kan blive bedre. Derfor inviterer Furesø Kommune og UU-Sjælsø for første gang nogensinde alle 6. klasses-elever i kommunen til jobfestival, hvor de kan snuse til nogle af de mange jobmuligheder, der findes i lokalområdet.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190