Furesøaftalen

Sammenlægningen af Farum og Værløse kommuner hviler på en aftale indgået mellem Velfærdsministeriet og Furesø Kommune. Furesøaftalen skal genforhandles i 2010. På disse sider kan du læse mere om indholdet i Furesøaftalen, baggrund for aftalen og den nyeste udvikling i forhold til genforhandling af aftalen.

Furesøaftalen

Aftalen er blevet til på baggrund af forhandlinger med de to gamle kommuner, og indeholder en beskrivelse af og baggrund for særlige økonomiske forudsætninger for Furesø Kommune.

Du kan læse mere om Furesøaftalen ved at klikke på de relevante links i venstremenuen eller ude til højre på siden. Du kan også læse "Ti ting du bør vide om Furesøaftalen" nederst på siden.

Genforhandling af Furesøaftalen

Aftalen åbner mulighed for en genforhandling af de økonomiske vilkår i aftalen ved indgangen til valgperioden 1. januar 2010, hvis forudsætningerne for aftalen ændrer sig væsentligt.

Den 11. oktober 2007 modtog borgmester Jesper Bach brev fra daværende Indenrigs- og Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen. Han tilkendegiver, at kommunen er sikret en genforhandling af Furesøaftalen i 2010. Hvorvidt genforhandlingen vil ændre ved de økonomiske vilkår der er fastlagt i den gældende aftale er dog usikkert.

Du kan læse mere om den aktuelle udvikling i forhold til genforhandling af Furesøaftalen.

Sidst opdateret 04. maj 2015

Kontakt

Regnskab og Digitalisering

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4550

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.