Mountainbikeruter

dreng på cykel, BikeFun Camp, juli 2013
I Furesø har du rig mulighed for at udforske naturen på MTB. På Naturstyrelsens hjemmeside kan du læse om de ruter, som der findes i Furesø og om god adfærd på cyklen.

De danske statsskove lægger skovbund til mere end 350 km mountainbikeruter. Vil du prøve kræfter med de allerbedste ruter, skal du ud på De 10 Spir. Et af De 10 Spir ligger i Furesø, nærmere i Hareskoven.

På Naturstyrelsens hjemmeside kan du læse mere om god adfærd på cykel eller MTB og læse retningslinjer for cykling i de danske skove.

Læs mere om mountainbikeruter i Furesø på Naturstyrelsens hjemmeside.

Mountainbikeruten De 10 Spir

På tværs af landet har Naturstyrelsen udvalgt 10 områder, hvor du finder noget af det bedste mountainbiking, De 10 Spir. Tilsammen tilbyder De 10 Spir mere end 200 km MTB-ruter i statsskove. Og der er noget for enhver smag og ethvert niveau. Alle ruterne på De 10 Spir har farver, som viser, hvor svære de er. En af ruterne "Det Røde Spor" snor sig 26 km gennem Hareskoven. Det er en teknisk spændende rute - også for begyndere. Du kan læse mere om ruten og anden praktisk information her.

10 Spir Hall of Fame - sådan kommer du med

Hvis du har gennemført en rute i alle 10 områder, kan du blive optaget i 10 Spir Hall of Fame. For at blive optaget, skal du sende en mail til wbmaster@nst.dk. Læs mere om Hall of Fame her. Skulle du have fået lyst til flere spændende udfordringer, kan du her se oversigten over de 10 forskellige ruter i hele landet, der udgør De 10 Spir.

Sidst opdateret 18. oktober 2017

Kontakt


Natur og Miljø
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf. 7235 5325

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)