Social- og sundhedsuddannelse

Ældre dame får støtte i sin gang af en medarbejder
Ønsker du at uddanne dig til social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent? Og vil du gerne vide mere om, hvad du kan forvente dig af uddannelsen, og hvilke krav der bliver stillet til dig? Så læs videre her!

Vi har optag af social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever til uddannelsesstart i Furesø Kommune 3 gange om året. Næste optag er i august og igen i november 2017. Ansøgningsfrist er den 28. april 2017,  og vi afholder ansættelsessamtaler 16. og 17. maj 2017.

Hvem er du?

Du har lyst, interesse og personligt overskud til omsorgsarbejde. Det er en forudsætning, at du kan udvise forståelse, selvstændighed samt har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Du skal kunne færdes på cykel.

Det er desuden en forudsætning, at du har gennemført og bestået et grundforløb 2 på en social- og sundhedsskole. Se yderligere information på www.sosuc.dk

Vi tilbyder

Vi tilbyder et godt uddannelsesmiljø i en mindre kommune, hvor der er tæt kontakt mellem uddannelseskonsulent, vejleder og elev. Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulenterne på uddannelseskonsulent@furesoe.dk

I din ansøgning beder vi dig præsentere dig og beskrive hvorfor det netop er dig, der skal tilbydes en elevplads i Furesø Kommune. Vi vurderer alle ansøgninger efter ansøgningsfristens udløb og du kan blive indkaldt til en personlig samtale for at afklare, om du kan tilbydes en uddannelsesaftale og dermed ansættelse som social- og sundhedshjælperelev eller social- og sundhedsassistentelev i kommunen.

Furesø Kommune ligger tæt på København i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 40.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder. Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen, bl.a. går der S-tog direkte til København hver 10. minut fra Værløse og Farum stationer. Kommunen har ca. 3.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om kvalitet, udvikling og engagement. Ligeledes er dialog og respekt nøgleord, der kendetegner god ledelse i Furesø Kommune.

Furesø Kommune er på vej til at blive en røgfri arbejdsplads. En røgfri arbejdsplads betyder, at der ikke må ryges i arbejdstiden.

Social- og sundhedshjælper

Hvis du ønsker at uddanne dig til social- og sundhedshjælper (også kaldet "Trin 1"), skal du udfylde ansøgningsskema trin 1 på din computer.
Herefter skal du sende det som en vedhæftet fil til uddannelseskonsulent@furesoe.dk

Social- og sundhedsassistent

Ønsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent (kaldet "Trin 2"), skal du udfylde ansøgningsskema trin 2 på din computer.
Herefter skal du sende det som en vedhæftet fil til uddannelseskonsulent@furesoe.dk

Relevante links

www.sosuc.dk
Her finder du information om krav, indhold, opstart mv.

www.politi.dk
Her kan du indhente straffeattest.

www.foa.dk Her kan du få viden om rettighed, løn mv.
Sidst opdateret 01. marts 2017