Erhvervsforside

Flyt virksomheden til Furesø

Flyt virksomheden til Furesø
Går du i overvejelser om, hvor du skal placere din virksomhed?

Så bør du kigge nærmere på en placering i Furesø Kommune.

Furesø - flere fordele, mere vækst!

Furesø Kommune byder din virksomhed velkommen

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få hurtig hjælp til at etablere og udvikle din virksomhed, og vi kender betydningen af nem adgang til dygtige og velfungerende medarbejdere. Det er fundamentet for udvikling og vækst i din virksomhed. Det fundament kan vi tilbyde dig i Furesø. Furesø har den helt rigtige beliggenhed, midt i den grønne natur, tæt på motorvejen, 20 minutter fra Rådhuspladsen i København, uden trængselsproblemer.

I Furesø Kommune vil vi rigtig gerne hjælpe dig og din virksomhed på vej. Vi er i tæt dialog med erhvervslivet og skaber løsninger sammen. Du kan få hjælp til alt fra iværksætterhjælp - Fasteksportnetværk som kan hjælpe dig ud over Danmarks grænser.

Vi gør meget ud af at geare vores forvaltning til de erhvervsdrivendes behov, så vi hurtigt kan komme ud over rampen når behovet melder sig. Ikke mindst gør vi meget ud af, at vi holder hvad vi lover.

                                                                         

Fast Track
» Fast Track - byggesagsbehandlingLæs her om reglerne for din erhvervsejendom og din virksomhed. Undersøg hvor du må placere din virksomhed, hvordan du søger byggetilladelse, både til at ændre anvendelse, bygge nyt og bygge til, hvordan du skal forholde dig, hvis din grund...
Søg lokaler med Furesø Fordele
» Ledige erhvervslokalerHar du brug for et nyt domicil til din virksomhed? Så har du flere muligheder! Se de erhvervslokaler, der p.t. er annonceret til salg/leje på diverse portaler. Send dit ønske til lokale til os - så hjælper vi dig.
Netværk og vækst
» Netværk og vækstI et tæt samarbejde mellem erhvervsforeningerne og kommunen skaber vi de nødvendige rum for at mennesker kan mødes! Det at skabe kontakter mellem mennesker, har stor betydning for erhvervslivets mulighed for at udvikles.
Erhvervsservice i top
» Indkøb og udbudDet er Udbuds- og Indkøbsfunktionen, der indgår kommunens leverandøraftaler.
Sidst opdateret 19. september 2017

Kontakt

Erhvervsteam

Erhvervskonsulent
Flemming Ipsen
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5454

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)