Topbillede til fanebladet borger

Idrætstalentlinjen

Mange sportsgrene
I august 2017 åbner en helt ny idrætstalentlinje i Furesø Kommune. ​På idrætstalentlinjen er der plads til både sportslige ambitioner og bøger. Du kan læse meget mere om den nye linje på disse sider.

Den nyetablerede idrætstalentlinje er et samarbejde mellem Furesø Kommune, lokale idrætsforeninger og FC Nordsjælland med det formål at sikre, at idrætstalenterne får en god folkeskoleuddannelse samtidig med, at de kan forfølge deres sportslige mål.

Talentlinjen skal skabe en bedre sammenhæng i de unge talenters hverdag, og medvirke til, at de kan lykkes bedre med både skolen og idrætten.

Idrætstalentlinjen er placeret på Stavnsholtskolen i Farum. Linjen er en udskolingslinje (7. – 9. klasse). Den første 7. klasse starter i skoleåret 2017/2018, hvorefter der udvides med en ny 7. klasse, indtil der er en hel udskolingslinje i skoleåret 2019/2020. Der er minimum 20 elever og maksimum 28 elever pr. årgang.

For at søge ind på linjen skal du være medlem af en idrætsforening i Furesø Kommune. Idrætsforeningen skal vurdere, at du har et særligt talent inden for din sportsgren. Du kan ansøge uanset, om du bor i Furesø Kommune eller i en anden kommune.

Du kan søge om optagelse ved at udfylde et ansøgningsskema. Ansøgningsfristen er den 1. maj 2017.

Sammenhold
» Om idrætstalentlinjenPå denne side kan du læse mere om, hvad der kræves for at blive betragtet som et idrætstalent, få information om rammerne for undervisningen og træningen og blive klogere...
Svømning
» Forventninger til eleven og forældreneDer er nogle særlige forventninger til de elever, der optages på idrætstalentlinjen og til deres forældre. Læs mere om dem her.
Fodbold
» Søg om optagelseHer kan du læse mere om, hvem der kan ansøge og hvordan du ansøger.
Tennis
» IdrætsforeningerneIdrætstalentlinjen samarbejder med forskellige idrætsforeninger og klubber i Furesø Kommune. På denne side kan du læse mere om hvilke foreninger linjen samarbejder med...
Skoleelev
» KontaktHer kan du se hvem du skal henvende dig til, hvis du har spørgsmål om idrætstalentlinjen.
Sidst opdateret 15. juni 2017